Annons
Annons


Dux Spaces by Lotta Agaton och taveltricket


Jag måste säga att än så länge så är en av mina absoluta favoriter från veckan som gått Lotta Agatons tolkning av Dux ikoniska möbler som visas upp på Scenkonstmuseet, en av de saker som jag grämt mig lite extra över att missa nu på morgonen. Redan när denna miljö höll på att byggas höll jag koll på stories och jag bara älskar de fantastiska konstverken av Emma Bernhard som är som ett smycke på väggarna! Att placera en tavla så här, ocentrerat och oväntat på kanten, är ett toppentips för att leka med din inredning, speciellt om du har en härlig färg på väggarna som här. Prova också att använda det tomma utrymmet på väggen som en perfekt bakgrund för en hängande lampa, precis som nedan, där det nästan känns som att rislampan är lika mycket av ett konstverk som tavlan!

Annons

Nej, dessa bilder går rakt ner i inspirationsmappen, vilken miljö!

Bilder av Erik Lefvander via Residence


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar