Annons
Annons


DIY: Vas med betongfot


Jag älskar när projekt man egentligen inte har så stora förhoppningar kring bara blir hur bra som helst, och så känner jag verkligen för denna DIY, en vas med ordentlig betongfot! Jag har länge gått och funderat på att göra något med en tung betongfot och har pendlat mellan ett bord, en lampa, en vas och några fler alternativ, men till slut blev det alltså en vas.

Annons

Basen är gjord med hjälp av en plastboll, något som jag trodde skulle finnas att köpa i en vanlig leksaksaffär, men tydligen så leker inte barn med bollar längre… Så många leksaksaffärer jag springer runt i och letar saker till mina projekt, ofta ganska klassiska leksaker som exempelvis här, en boll, eller en rockring, och så finns de inte! Att beställa på nätet blir ju då räddningen, men för personer som gärna vill komma igång med projekt så fort idéen landar så är det lite utav ett stressmoment att inte kunna gå till en fysisk butik.

I detta projekt så blev även pojkvännens tålamod satt på prov, jag fick muta med mat för att få gjuta direkt på vårt matbord i marmor (som dock har en lackad yta och därför klarar ALLT!), men jag tror att han håller med om att resultatet var värt det. Jag älskar den enkla formen, och den passar perfekt som här med en ensam vallmo, gärna en som är lite vriden i formen för att väga upp vasens strikta linjer! Läs mer om denna DIY och hur jag har gjort den här.


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar