Annons
Annons


DIY-tips: Skrivbord i mörkt trä


Eftersom jag just nu är hemma förkyld så spenderar jag en del tid på att gotta ner mig i härliga inredningsbilder, och då jag ett tag har haft siktet inställt på mörkt trä kan jag inte låta bli att sprida detta fantastiska DIY-tips som jag trillade över igår. Stilsäkra Petra och Caroline har alltså gjort om sitt kontor i samarbete med Svenssons i Lammhult, och istället för att köpa färdiga skrivbord har de byggt egna (av vad jag tycker ser ut som bänkskivor till kök i massivt trä) och oljat mörka! Jag älskar att de blir så långa och maffiga eftersom de är gjorda för att användas av två personer, och de raka linjerna i skrivborden ger ett helt annat lugn till rummet än om alla bord skulle ha haft separata ben. Denna konstruktion är verkligen extremt enkel, och i många fall är det en både snabbare, enklare och billigare utväg att satsa på att göra något själv hellre än att springa runt i flera butiker och leta, och resultatet blir också exakt vad du tänkt dig.

Annons

Som sagt så ligger mörkt trä just nu absolut längst fram i mina tankar, och det dyker upp ett annat inlägg inom kort med mer inspiration och tips!

Jag kunde inte låta bli att inkludera några fler bilder från kontorets make-over, resultatet blev verkligen riktigt snyggt! Tavlorna är av den australiensiska konstnären Caroline Walls (som jag skrev om här), och de gör sig fantastiskt till de turkosblå väggarna.

Bilder av Jesper Florbrant via Caroline Sandström


3 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar