Annons
Annons


DIY: Stilrena påskdekorationer


Denna vecka har det inte funnits så mycket tid för påskpyssel, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett projekt jag gjorde för några år sedan, som faktiskt fortfarande håller om ni frågar mig! Jag är ju en person som har lite svårt att plocka fram dekorationer för olika högtider, lite töntigt jag vet, men det skär lite i mig att placera ut detaljer i skrikiga färger och jag älskar därför att hitta dekorationer som är mer neutrala och smälter in bättre.  Undrar när detta kan komma att bli diagnostiserat som en riktig arbetsskada, det kan inte dröja länge nu väl?

Annons

Oavsett så är detta påskpyssel extremt enkelt, om än lite klibbigt, och man behöver egentligen bara ballonger, snöre och vanligt lim. Ni kan läsa hela beskrivningen och se fler bilder här! För min del så finns det i dagsläget inga påskplaner, förutom att min mamma landar in från New Delhi och det ska bli mysigt att spendera lite tid med henne. Kanske även att ta tag i ett nytt soffbord här hemma, vårt tidigare fick i veckan flytta vidare till en inredning som jag har jobbat med och som jag snart ska berätta mer om!

 

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar