Annons
Annons


DIY: Soffbord i glas


Soffbord hörni, en av de roligaste möblerna i en inredning men också en av de mest frustrerande kan jag tycka. Nästan alltid i fokus i rummet och något som verkligen kan hjälpa till att sätta den stil man är ute efter! I vårt vardagsrum är ett soffbord i glas verkligen det bästa rent inredningsmässigt, det skapar rymd och låter ljuset falla fritt (för att inte tala om att det ju är sabla snyggt också), men ibland, bara ibland, blir man lite trött på att gå att torka av damm och liknande som ju syns direkt.

Annons

Det var länge sen jag gav mig ut i butiker för att leta efter soffbord, jag skulle säga att ända sedan jag flyttade hemifrån så har det blivit egenkomponerade varianter av olika slag (och också med olika lyckade resultat såklart). Detta har också resulterat i att jag har provat många olika typer av soffbord, material, höjder och storlekar, för att hitta vad som fungerar för mig i längden. Och även om detta soffbord inte var planerat som en långsiktigt lösning så gillar jag det fortfarande, så tills jag har tid att prova några andra idéer så tror jag det får stanna!

Jag som är van att skriva långa guider för hur man ger sig på mina DIY-projekt försöker alltid korta ner instruktionerna lite här på bloggen, men i detta fall så är instruktionerna så skrattretande korta att jag bara behöver en mening. Köp gjutrör på en bygghandel (mina är 19 cm i diameter), spackla igen skårorna på utsidan och måla i valfri färg innan du sågar i delar som passar den glasskiva du önskar och köper från en glasmästare. Puh, klart!

Dyker det upp fler frågor eller ni undrar något mer specifikt så är det bara att skriva en kommentar eller att skicka ett mail!

Och om det är någon som är sugen på det mörka klotet på soffbordet så är även detta en DIY, du hittar mer info här


2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar