Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons
Annons

DIY: Pall i fuskpäls

Jag har fått så många frågor om den lilla pälspallen som har skymtat på flertalet av mina bilder under de senaste månaderna, och det är faktiskt så (surprise) att det är ett DIY-projekt! Ett väldigt enkelt sådant också, och till och med något som skulle kunna gå under rubriken ’Ikea-hack’, vilket ni ju vid det här laget vet är en av mina favoritkategorier. Att mixa material tycker jag är ett toppensätt att inreda, även om pälsen är vit så tillför den en helt annan känsla än andra vita element i rummet.

Annons
Annons

Basen för denna pall är alltså Ikeas pall ’Frosta’, en gammal trotjänare som har fått vara med om det mesta! Perfekt att ha som ett litet avlastningsbord eller en extra sittplats vid bordet men utan att egentligen ta någon plats alls. Benen är målade i svart och ett tjockt lager skumplast är fastlimmat på toppen. Pälsen är såklart fusk och en imitation av mongolisk päls, ni vet den sorten som har lite längre och lockigare hår, och den har sedan spänts över skumplasten och häftats fast på undersidan. Världens enklaste DIY, jag lovar!

Annons

Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/diy-soffbord-i-glas/