Annons
Annons


DIY: Lampfot med struktur


Även om mina DIYs inte alltid syns så tydligt här på bloggen så kan ni vara säkra på att jag alltid har ett projekt på gång. Ett av mina senaste är detta, en lampfot som gick från att vara en rundad, mönstrad, traditionell sak till en keramik-liknande tung fot med mycket struktur, och som uppenbarligen allt jag gillar just nu, lite åt det abstrakta hållet. Den här har verkligen varit ett ‘work in progress’ ett tag, från början var tanken att den skulle bli helt i lera, men när leran sprack under torkning så var det bara att gräva fram andra idéer. Jag kan avslöja att under tiden jag jobbade med den och den stod på köksbordet att torka fick den smeknamnet ‘mordor-lampan’, på grund av att den under den vita fina färgen så döljer sig rött och svart i en salig blandning. För att få till strukturen på lampan så jobbade jag med olika färger i massor med lager, och de enda jag hade hemma just då var rött och svart, så då fick det helt enkelt bli så!

Nu blir ytterligare ett projekt att hitta en passande skärm, jag är verkligen inte en person som har haft speciellt mycket lampor med skärm, egentligen någonsin, så det är lite utav en djungel. Jag har dock på sista tiden verkligen fått upp ögonen för denna modell och tror att vi kommer få se mycket mer av den framöver!

Annons


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar