Lovisa Häger
I denna blogg kommer jag dela med mig av min nästintill sjuka besatthet av lampor (göra, köpa, beundra), hur jag förvandlar ett gäng vaser till ett soffbord och varför man faktiskt kan använda orden ‘DIY’ och ‘design’ i samma mening. Ni kommer få hänga med i sluttampen på renoveringen av vår sekelskifteslägenhet och jag kommer avslöja mina bästa tips för att övertala min pojkvän om varför det är helt rimligt att använda japanska köksknivar till att göra mönster i betong.
Annons
Annons

DIY: Inspierande anslagstavlor

Den dag jag har ett eget kontor är detta DIY det absolut första jag kommer skapa, som jag ser fram emot att kunna fylla en hel vägg med vackra bilder, materialprover och inspiration! Att dela in tavlorna i tre gör att det nästan blir en känsla av konst och design kring dem, och genom att blanda härlig inspiration med vackra föremål så blir det en härlig mix, allt med en harmonisk bakgrund i linne. Här kan ni läsa mer om detta DIY och se fler bilder!

Annons

Annons

Dela på:
Laddar
https://aninterioraffair.residencemagazine.se/diy-takmobil/