Annons
Annons


DIY: En enkel dekorationskula


Ni vet ibland när man strosar runt i en vintagebutik och ser något roligt som man skulle kunna skapa något helt annat av? Nä? Bara jag?

Det var i alla fall precis vad som hände mig för några veckor sedan när jag var på jakt efter vackra böcker, då trillade jag över ljuslyktan nedan för värmeljus i den vackraste av neongröngula färger. Eller inte! Oavsett så fick den följa med hem för några enkronor, med tanken att överrösa den (bokstavligt talat) med några lager färg för att få ett helt nytt uttryck. Och så blev det ju verkligen, denna gång föll valet på mörkt grått och jag bara älskar denna nya dekorationskula! Just nu flyttar den runt mellan alla ställen i lägenheten som jag känner behöver en extra dos svart, för tillfället matbordet tills alla tavlor kommit på plats där. Jag gillar verkligen att strukturen av färgen gör att den känns snudd på organisk, ett superenkelt DIY-projekt som verkligen går ut på att kladda så mycket som möjligt = vem som helst kan ge sig på det!

Annons

Hoppas ni alla har haft en skön helg hittills, jag har passat på att bocka av en del jobb under dagen då även pojkvännen behövt jobba, så imorgon blir det ledigt för min del. En söndag där faktiskt inget alls står på agendan, jag längtar!

 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar