Annons
Annons


Detaljer i rostrött och teracotta


I en inredning jag har jobbat med de senaste veckorna så var ett av önskemålen lite rostiga, teracotta-toner, och för en person som verkligen inte använder starka färger mer än nödvändigt så var det verkligen en spännande utmaning! Dock måste jag erkänna att efter några veckor av att haja till på stan efter allt ifrån väggar till personer och detaljer i dessa färger så tror jag faktiskt att jag har hittat en ny favoritfärg. Just denna djupa roströda passar också så bra med ljusare färger, exempelvis olika nyanser av vitt och beige (precis som vi har hemma) så det är absolut inte omöjligt att det får leta sig in lite terracotta-toner även här!

Annons

Här ovan har jag plockat ihop några fantastiska detaljer i denna nyfunna favorit-färgskala, en blandning av riktiga dyrgripar att drömma om och kap i butik!

Lampa ‘Dimple’ av Anna Karlin, finns hos Perspective Studios.

1. Sängöverkast ‘Havane’/Vivaraise (Perspective Studios), 2. Kruka ‘Form’/House Doctor, 3. Skulptur/Bo Arenander (Odem Atelier), 4. Soffa ‘Cloud’/&Tradition, 5. Fåtölj ‘Topturn’/Faina Collection (Perspective Studios), 6. Citruspress/Anna Wadle (Tambur)


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar