Annons
Annons


Designfavorit hemma hos grundarna av Studio Dom


I förra veckan fastnade jag för detta fantastiska reportage hemma hos Niklas och Jenny Jernström, grundarna av Studio Dom, stylat av bästa Sundling Kickén. Egentligen föll jag pladask för varenda bild, men en speciellt stod ut för mig, nämligen denna ovan där jag bara blixtförälskade mig i den vackra lampan på skrivbordet! För mig var det en helt ny modell, så jag blev verkligen förvånad över att springa på den i en butik bara timmar senare. Piani Big heter lampan och är formgiven av Ronan & Erwan Bouroullec för Flos, vad jag kan se finns den i två utföranden, den i sten ovan och en variant i trä. Däremot så ser det ut som att varianten hemma hos Niklas och Jenny är i någon typ av metall, en typ som jag inte sett alls. Men är det inte så väldigt konstigt det där, att gå från att aldrig ha hört ett ord eller att se en detalj till att när man lär sig eller uppmärksammas på den så dyker den upp överallt?

Annons

Styling av Sundling Kickén för Residence, foto av Mikael Lundblad


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar