Annons
Annons


Den nya korallen


Vad jag just nu skulle vilja komplettera min vas-samling med är någon (helst alla) av dessa underbara vaser som precis trillat in bland Artilleriets nyheter. Korallen har vi ju sett som snudd på ‘årets inredningsdetalj’ under förra året, och även om texturen av dessa vaser påminner om just korallen så känns de både organiska och nytänkande på ett sätt som jag verkligen gillar!

Annons

Frågan är ju nu bara om man ska satsa på en klassisk vit, eller ta sig själv i kragen och våga lite genom att välja den röda? Rött är ju trots allt den färg som, tillsammans med lila, spås bli årets trendfärg för 2018. Än är jag dock inte helt övertygad och kommer nog vänta lite innan jag helt omfamnar det röda, men en detalj här och där är ju det perfekta sättet att prova!

Bilder lånade från Artilleriet


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar