Annons
Annons


Dags att måla om?


Jag vet att jag har nämnt tidigare att jag är lite sugen på att måla om här hemma, och när jag såg dessa bilder så kände jag bara att jag hade hittat hem! Exakt denna färgkombination dras jag till just nu, varmare beiga nyanser på både väggar och snickerier där snickerierna sticker ut lite extra tack vare nyansskillnaden, precis som vi har idag. Dock tycker jag alltid att det är lika svårt att återspegla något man har sett på bild, speciellt utan en exakt färgkod, och hur en färg ser ut i ett rum kan ju variera något enormt beroende på ljus (där har vi nog alla gått på både en och två nitar under åren!). Här har jag dock luskat fram att färgerna kommer från Jotun, med nyansen Sommarsnö 1928 Pure color supermatt på väggarna och Space 10678 Supreme finish för snickerierna, för den som är intresserad.

Annons

Ja, jag tror nog att det får bli till att köpa ett färgprov på dessa och prova helt enkelt!

Alla bilder fotade av fantastiska Katerina Dima från Only Deco Love


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar