Annons
Annons


Blixtvisit i Göteborg


Trots sjukdom (som dock sakta blir bättre!) så bar det igår iväg till Göteborg för en minisemester med pojkvännen, och såklart finns det ett antal saker som jag verkligen vill klämma in under våra timmar idag i denna härliga stad! Jag måste dock erkänna att jag aldrig har spenderat speciellt mycket tid i Göteborg, något jag hoppas kommer ändras, men vilket också innebär att jag inte har jättebra koll på staden tyvärr. Men vad som står på min önskelista denna gång (utöver ett obligatoriskt besök på Artilleriet och the Kitchen såklart) är bland annat ett besök hos By Mouche, som passande nog slog upp sina dörrar på nytt bara igår! Det ska bli så spännande att äntligen få kika in i denna fantastiska lägenhet och klämma och känna på allt som gömmer sig där.

Annons

Idag vaknade vi upp på fantastiska hotell Pigalle efter en supergod middag i deras resturang igår kväll, som avslutades precis som jag drömt om under hela denna långa vecka, i fluffg hotellsäng. Och vilken hotellsäng sen, nästan som en piedestal upphöjd mitt i rummet, med duschen på en armlängds avstånd. Och med tanke på att jag helt ställt om mitt dygn denna vecka så var vi, i min pojkväns värld, orimligt tidiga till frukosten vilket i sin tur innebär att vi har hunnit landa i sängen ännu en gång innan vi strax ger oss ut på stan!

Vad jag älskar mest med bloggar och sociala medier är att jag kan klicka mig in hos inspirerande tjejer som Johanna Bradford eller Hanna Stefansson (som ju dock inte bor kvar i Göteborg men som ändå bjussar på massa gamla tips) och se var de hänger en vanlig vardag, precis så vill jag att min dag i Göteborg ska se ut.

Hoppas ni också får en superhärlig lördag!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar