Annons
Annons


Besök i Göteborg, gardiner och en ny lampa


Första våderna av nya gardinerna från Gotain äntligen på plats tack vare lite hjälp från familjen! Såklart har jag dock köpt för få krokar, så där måste det bli en sväng till affären innan även de sista längderna kan komma upp. //En liten smygbild från ett jobb jag kommer dela med mig resultatet av imorgon, känner ni igen soffbordet?

God morgon måndag! Innan vi kastar oss huvudstupa in i en ny vecka så tänkte jag dela med mig av lite bilder från veckan som gått, mycket möjligt den mest intensiva av mitt år hittills. Nya projekt med en tight deadline, influensa och därmed projektledning från sängen, en (mini-) weekendresa och så lite annat gott och blandat. Därför är jag väldigt glad för måndag denna gång, en chans att landa lite innan det är dags för nya tag! Denna vecka ser jag fram emot att brainstorma lite nya DIY-ideer och koncept med en person som jag beundrar något enormt, att dra igång ett nytt inredningsprojekt och att förhoppningsvis hjälpa en vän med lite fotografering, något som jag verkligen får upp intresset för mer och mer för varje dag. Även en del tid med mamma som är hemma från New Delhi står på schemat denna vecka!

Annons

En dag i Göteborg där jag snabbt styrde stegen mot By Mouche, vilka helt magiska lokaler de har hittat! Såklart även inredning och färgval som var superfina, men jag som verkligen älskar stuckatur gick mest med näsan upp i taket och drömde. 

Det blev ett besök på både Artilleriet och The Kitchen, där jag faktiskt var mest imponerad av köksdelen. Just nu tycker jag att det känns som att jag har sett de flesta inredningsdetaljer både en, två och tusen gånger och är redo för något nytt! Underbara torkade blommor hos The Kitchen, jag stod och funderade på att köpa med mig ett knippe vete hem men ändrade mig i sista stund när jag insåg att jag skulle behöva bära runt på det hela dagen (och tyvärr i regnet!). 

Hotell Pigalle alltså. Ni som följer mig på Instagram har redan sett en del, men vilket magiskt hotell! Supertrevlig och hjälpsam personal, den underbara restaurangen Atelier där vi åt en fantastisk avsmakningsmeny och rummen som ju var som tagna ur en saga. Nästa gång vill jag stanna en vecka!

Som avslut på denna vecka så passade jag på att ta vägen förbi Norrmalms Elektriska och hämta ut min vinst i en tävling som jag snabbt kastade in ett bidrag i på Instagram för några veckor sedan, ni kan bara föreställa er min förvåning när jag insåg att jag hade vunnit! Ett fantastiskt generöst pris i form av ett presentkort som jag direkt växlade in mot denna klassiker som jag har kikat på så länge jag kan minnas, en Snoopy från Flos! Så fin den är där i fönstret, vi får se om den har hittat sin plats eller om den får flytta vidare här hemma. 


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar