Annons
Annons


Auktionstips och marmorbord


Att vara hemma sjuk innebär oundvikligen en hel del slösurfande, och för min del brukar det sluta med att jag går igenom ett antal auktionssidor från första till sista sidan och planerar för ännu en ommöblering. Så även denna gång såklart.

Annons

Jag har i flera månader haft siktet instället på ett nytt soffbord, men eftersom jag ju gjorde detta DIY-soffbord så är jag just nu väldigt nöjd, men har inte riktigt kunnat lägga ner mitt spanande på soffbord. Så istället för att sitta och gotta mig själv så tänkte jag dela med mig av lite tips som jag absolut skulle fundera på att investera i själv om jag som sagt inte precis hade bytt ut mitt soffbord!

Och som grädde på moset, nästan lite bitterljuvt, så dök det upp ett helt fantastiskt marmorbord som påminner om ett på en bild på instagram som jag la upp för några veckor sedan, som både ni och jag jublade över, och jag hoppas att detta nu får en ägare som kommer älska det innerligt.

Soffbord i marmor här, bild från Avenue Design Studio

1. Satsbord i Plexiglas, 2. Glasbord med sten-underrede av Willy Ballez, 3. Glasbord med metall-underrede,  4. Karmstolar med lädersits. 

Taklampa i mässing, golvlampa i mässing

Hur fantastiskt är inte detta vitrinskåp/förvaringsskåp, som enligt utsaga ska ha varit en del av butiksinredningen i en Herve Leger-butik? Hade jag haft några extra kvadratmeter hade jag älskat att ha denna typ av förvaring, antingen i hallen för kläder (en klädstång finns på insidan), eller i kök/vardagsrum som ett perfekt udda vitrinskåp!


2 kommentarer | Translate

 


Annons


Laddar