Annons
Annons


Auktionsfavoriter: Rundad soffa


1. Snurr-stol, 2. Stolar med rotting, 3. Läderstolar med karm, 4. Beige rundad soffa, 5. Art Deco serveringsvagn, 6. Vikvägg i trä. 

En söndagsaktivitet som har blivit något av en tradition är att spana igenom ett antal auktionssidor, och så klart måste jag dela med mig av några favoriter! Mitt knep (speciellt när jag inte letar efter något speciellt) är att skippa att leta bland designer-sakerna och istället gå på de omärkta möblerna och detaljerna, priserna där är aldrig lika höga och man har större chans att lyckas buda hem något vackert.

Annons

Precis som övrigt i mitt huvud så går tonerna i dessa möbler i beigt, brunt och trä, och det är aldrig jag önskar så mycket att jag hade några extra kvadratmeter att fylla som när jag sakta rör mig runt bland auktionssidor. Så mycket fint det finns, och ofta är priserna bra mycket bättre än vad man kan tro om auktioner! Favoriten ovan måste nog ändå vara den beiga soffan, om än något liten så fantastisk i formen och designen, den hade gjort sig toppen här hemma. Hoppas verkligen den hamnar i ett kärleksfullt hem som uppskattar den! Även den rundade vikväggen är smått magisk, just den där böljande formen är något som jag alltid verkar dras till.

Nej, efter en förmiddag med en fantastisk brunch så är det dags för några timmars jobb innan jag stänger ner datorn för idag, hoppas ni får en fantastisk söndag!


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar