Annons
Annons


Att inreda med vita väggar


Klockan är strax innan sex på morgonen och jag tänkte bara kika in här snabbt innan jag kickar igång dagen, jag gissar att det kommer bli en ordentligt intensiv en med inredning från morgon till kväll! Inte jättemånga veckor kvar till semester, men jag tjuvstartar faktiskt lite i nästa vecka när jag över midsommar tar med mig pojkvännen och åker ner till min familjs sommarhus i Skåne, som jag längtar! Kanske kan jag även locka till mig ett besök i Köpenhamn, jag är sugen på nya stolar till matbordet och när det står danska trästolar på önskelistan finns det ju inte så många andra ställen att leta på. Jag har svårt att bestämma mig för exakt vilka stolar dock, så det kommer ett inlägg inom kort där jag behöver era synpunkter!

Annons

Men nog om det, idag tänkte jag dela med mig av denna fantastiska inredning (faktiskt inte första gången, den fick även vara med på ett hörn i min gamla blogg!), känd som MK House i Antwerp av Nicolas Schuybroek Architects. Det känns som att när Schuybroek är involverad så fastnar jag alltid en extra stund, jag älskar 60-talsvibbarna, materialen och färgvalen. Mörkt, rustikt trä tillsammans med ljus textil är alltid en favorit, för att inte nämna de ljusa öppna ytorna i badrum och kök. Ja, detta får i alla fall bli min inspiration för dagen där jag ska inreda en helt vit lägenhet, vilket ju alltid är en utmaning när man ska skapa värme och en hemtrevlig känsla! Där är mina bästa tips att gå loss på tavlor och textilier för att mjuka upp, och det kommer även bli ett DIY-projekt på plats som jag lovar att berätta mer om snart.

Önskar er alla en superfin dag!

Bilder av Nicolas Schuybroek, foto av Thomas de Bruyne, bilder av vardagsrummet av Claessens & Deschamps via Yellowtrace


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar