Annons
Annons


Att drömma sig bort till ett franskt B&B


Söndag eftermiddag och jag försöker klämma in några timmars jobb, framåt kvällen ska jag hoppa in i bilen och leverera en tavla jag har målat till en kund, så spännande att se hur den gör sig på plats!

Annons

Detta reportage skickade min syster till mig och min mamma igår, jag tror vi alla behövde en liten verklighetsflykt för en stund då helgen har varit ganska turbulent för oss alla med en sjuk familjemedlem, och detta B&B på den franska landsbygden kan ju vara den perfekta distraktionen! Min mamma har alltid haft en dröm om att driva någon form av verksamhet i Frankrike, för två år sedan var vi till och med runt och kikade på lite potentiella hus, men där och då hittade vi inget som kändes helt rätt. Detta Bed & Breakfast går under namnet La Belle Vue och ligger i byn Neffiès, och vilket fantastiskt jobb det svenska ägarparet har gjort för att återskapa husets själ. När de köpte huset så var det tydligen ganska nedgånget, och extra imponerande är att de har gjort det mesta arbetet själva! De vackra stengolven, så klart alla original, perfekt harmoniserande med miljövänliga väggfärger i vackra toner och klassiskt franska möbler och detaljer. Den fantastiska uteplatsen med pool är omgiven av helt magiska stenväggar, och just nu skulle jag ge ganska mycket för att få dyka i och ta ett dopp, för att sedan slå mig ner i den solvarma soffan och sippa på ett glas vin!

Läs hela reportaget och se alla bilder här

Originalgolv i sten och rustika trädetaljer.

En magisk solnedgång över den franska landsbygden.

Foto av Anna Malmberg för Elle Decoration


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar