Annons
Annons


4 saker jag önskar mig


Även om både de röda dagarna denna vecka och växlandet mellan olika delar av mitt jobb har gjort mig helt dagvill så är det alltid något speciellt med fredagar. Ikväll ser jag fram emot att äta och dricka något gott och helst av allt låta lördagsmorgonen börja med en lång sovmorgon, något som inte direkt är min starkaste sida då jag ofta vaknar innan 8 på helgerna och börjar ta tag i saker. Vad är det de säger, both a blessing and a curse, även om det är fantastiskt att inte sova bort helgerna så behöver man ju ibland den extra återhämtningen!

Annons

Några saker jag har spanat in den senaste veckan och verkligen önskar mig kan ni se ovan, där mina favoriter nog måste vara de handgjorda champagne-glasen! Den rustika och oregelbundna formen går verkligen rakt in i mitt hjärta, även det faktum att de inte är glas på fot vilket jag alltid tycker är härligt när det gäller vin- och champagneglas. Mindre uppstyrt och mer gemytligt, ibland känns en middag med låga vinglas precis som vad man behöver!

En ny pläd till vardagsrummet är jag verkligen sugen på, den vi har nu är verkligen en vintervariant i ull och som skulle behöva en tunnare kompis. Jag har inte hunnit leta så mycket men använde en fantastisk en till en inredning (kanske det perfekta sättet att få klämma och känna in saker ordentligt innan man själv slår till?), som absolut skulle kunna vara ett alternativ. Här hittar ni den!

Även om jag älskar våra sammetsgardiner så känner jag att jag har hamnat lite i ofas med årstiderna, först tog det mig tid att välja och sen att sätta upp dem, så även om de varit perfekta i drygt två månader känner jag att sommaren behöver en skirare variant. Tunt och krispigt vitt är vad jag är sugen på denna gång (dessa har jag spanat in)!

Ja, vad är en önskelista utan lite klassisk semester-längtan? Denna sommar så har vi väldigt lite spikade planer, vi velar mellan att ta oss mot vårt älskade Italien/Frankrike på samma sätt som vi gjorde förra året eller att verkligen ge Sverige en ärlig chans och surfa runt mellan olika landställen här hemma. Oavsett så känner jag att lite ledighet står absolut högst på min önskelista just nu, men även lite konsekvent sol och värme tror jag skulle hjälpa långt!

Bilder via Ignite Light, Malfatti GlassKhoury Vogt Architects (foto av M.K Sadler), Bae Mombaer


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar