Annons
Annons


3 saker att se fram emot


God morgon vänner, hoppas ni alla har haft en fin helg! För min del så var denna helg faktiskt den första på länge när jobbet fick ligga på hyllan helt och hållet, och jag har instället försökt lägga helt fokus på att bara ta det lugnt och njuta lite. Inte alltid helt lätt såklart, speciellt när man har en liten röst som påminner om allt man ‘borde’ ta tag i, men även den rösten brukar tystna så fort man får chansen att komma bort lite från lägenheten. Därför längtar jag så enormt till att åka ner till Skåne och familjens landställe så snart som möjligt!

Annons

Denna vecka lunkar på som vanligt, däremot har jag tre saker som jag ser fram emot extra mycket:

  • Som det ser ut kan jag äntligen dela med mig av en spännande nyhet och vad jag har jobbat på de senaste veckorna! Just nu är jag lika delar exalterad och vettskrämd, men det ska bli så kul att äntligen få berätta!
  • Eftersom vårt förråd är ett kapitel för sig och mina sommarkläder tyvärr visade sig ligga absolut längst in så krävs det i stort sett ett två-dagarsprojekt för att ens komma åt dem, något som jag faktiskt inte har energi till just nu. Därför blev det en ordentlig runda söndags-nätshopping som jag nu längtar enormt till ska komma! Så skönt att kunna ta hem olika modeller och storlekar och prova hemma, jag har faktiskt nästan helt och hållet lagt att gå i butiker bakom mig och nu håller jag fingrar och tår att i alla fall några saker ska passa.
  • Jag vet inte om jag och min pojkvän är regel eller undantag i denna fråga, men än så länge har vi faktiskt inte spikat vår sommarsemester! På förslagslistan finns allt ifrån att bila i Sverige till en vecka Italien, Frankrike eller Spanien, eller varför inte att bila igenom dem alla? Ja, som ni hör så är det hög tid att ta tag i frågan…

Nu är det dags för mig att kicka igång denna dag, första stopp blir färgprover till en inredning i Bromma!

Bilder via Slot Canyons, Style File, Perry Vaile Photography


Kommentera | Translate

 


Annons


Laddar